Gå till innehåll
Skånes Simförbund

Tränare NIU

Caroline

NIU

Sedan starten av höstterminen 2015 driver Skånes Simförbund ett NIU program inom simning tillsammans med Malmö Idrottsgymnasium, Länk till annan webbplats. MIG.

NIU är en ypperlig möjlighet för dig som är intresserad av att ta ett första steg mot att bedriva en satsning på elitnivå inom simning i en miljö där man kan kombinera gymnasiala studier med extra träning.
Det finnas sex platser inom simning att söka årligen vilket innebär att totalt ska 18 simmare över tre årskurser vara aktiva årligen på vårt NIU program.

Vår sammarbetspartner Malmö Idrottsgymnasium som ligger i Eleda Stadion i Malmö är ett ledande alternativ i regionen för att erbjuda idrottare ett attraktivt alternativ till att kombinera idrottssatsning och studier. Man får som elev på MIG gå på en skola där idrotten är i centrum och där dina klasskamrater också är där för att de är idrottsintresserade.

Intresserad?

Är du i ålder för att söka till gymnasiet och intresserad av att ta ett första steg mot att göra en elitsatsning inom simning i en motiverande och inspirerande miljö för idrottare?

Kontakta vår NIU simtränare för mer information.